Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УБС підписав угоду про подвійний диплом з Краківським економічним університетом

Починаючи з вересня 2017 року, українські студенти зможуть паралельно навчатися та одночасно отримати диплом бакалавра у польському та українському університетах. Це стало можливим завдяки підписанню Угоди про запровадження бакалаврської програми подвійних дипломів між Університетом банківської справи та одним з кращих вузів Східної Європи - Краківським економічним університетом, повідомила прес-служба УБС.

Відповідний документ підписали 2 жовтня у Польщі ректор Краківського економічного університету  Анджей Хохол та ректор Університету банківської справи Тамара Смовженко. 

Навчальний план цієї програми (за напрямками «Фінанси» та «Менеджмент») відповідає усім європейським стандартам та вимогам, а викладання здійснюватиметься провідними українськими та європейськими фахівцями. У програму входитиме також мовна підготовка (вивчення польської та англійської мови); стажування та практика у провідних фінансових компаніях Європейського Союзу та України.  За словами ректора УБС Тамари Смовженко, українські студенти отримають доступ до європейських програм підготовки майбутніх фінансистів та управлінців, найновіших наукових досліджень та практик. Угода відкриває перед студентами перспективи працевлаштування у відомих європейських компаніях.

Важливо, що оплата за навчання буде вдвічі меншою, аніж це коштує у Краківському економічному університеті.

Продовжено також дію Угоди про магістерську програму подвійних дипломів між УБС та Краківським економічним університетом. Більше тридцяти українських студентів вже скористались цією програмою, здобули ступінь магістра та отримали дипломи Краківського економічного університету та УБС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ