Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Убивство Ярослава Федини шокувало увесь район – «Єдиний центр»

Увечері, 2 вересня, за нез'ясованих обставин було вбито голову Пустомитівської районної організації Єдиного Центру, головного лікаря Пустомитівської районної лікарні Ярослава Федину. Як повідомив керівник Пустомитівського окружного партійного секретаріату Єдиного Центру Орест Гельжинський, на Ярославу Федину здійснили розбійний напад на подвір”ї його власного будинку невідомі особи,- повідомила прес-служба ЛОО ЄЦ.

„Близько 21 години ми ще бачилися з Ярославом Фединою та обговорювали партійні справи. Адже пан Федина мав намір балотуватися в депутати Львівської обласної ради. Буквально за півтори години Ярослав Федина вже не відповідав на телефонні дзвінки. Сусіди кажуть, що почули крики і викликали правоохоронців. Коли міліціонери зайшли на подвір”я, то знайшли лікаря вже мертвим”, - розповів Орест Гельжинський.

„Цей резонансний злочин шокував увесь район. Тому ми звертатимемося до правоохоронців з вимогою якнайшвидше розслідувати трагедію, яка сталася на території Пустомитівського району”, - зазначили в обласному секретаріаті Єдиного Центру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ