Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учасники АТО отримали 29 564 земельних ділянок

Органи місцевого самоврядування та органи виконавчої влади прийняли 27 479 рішень про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення 29 564 земельних ділянок загальною площею 19,25 тис. га. Про це сказав Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, коментуючи питання щодо забезпечення учасників антитерористичної операції земельними ділянками під час робочої поїздки в Харківську область, повідомила прес-служба Мінрегіону України.

За його словами, на сьогоднішній день до органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування подано 47 901 заяву на отримання земельних ділянок у власність військовослужбовцями та членами родин загиблих військовослужбовців.

«Є проблема з місцевими органами самоврядування, які трактують це питання по-своєму, адже законодавчо воно не врегульовано. Також подекуди ми стикаємось із нерозумінням ситуації окремими відомствами», - зазначив Геннадій Зубко.

Віце-прем’єр-міністр України повідомив, що Держгеокадастром підібрано 18,4 тис. га земель, які можуть бути надані учасникам АТО у власність безоплатно.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ