Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учасники фестивалю “Молодь змінює світ” закликатимуть громадськість боротися з торгівлею людьми

20 жовтня 2006 року у Львові за сприяння Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту Гендерним ресурсним центром управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА проводитиметься фестиваль “Молодь змінює світ” – повідомили в управлінні у справах сім’ї та молоді ЛОДА..
Метою цього проекту є здійснення масового впливу на формування суспільної думки щодо запобігання торгівлі людьми, зокрема дітьми, проблем наркоманії, ВІЛ/СНІДу та заохочення широкої громадськості до протидії цим явищам.
У рамках фестивалю відбудеться соціально-мистецька акція “Не продавайся!”, спрямована на боротьбу з торгівлею людьми.
Інтерактивним молодіжним соціальним театром буде презентовано низку телепостановок, а саме: “Заміст вирію”, де в алегоричній формі буде розкрито трагедію тих, хто опинився в лабетах рабства; “Квіти життя”,  присвяченій збереженню репродуктивного здоров’я підлітків, а також пластичну виставу “Янголи світла та темряви” – про трагедію закоханих, спричинену наркозалежністю та ВІЛ/СНІДом.
Також у програмі заходу передбачено проведення „круглого столу” на тему: “Залучення молоді до просвітницької діяльності за інноваційними технологіями”, в якому візьмуть участь представники державних установ, жіночих та благодійних громадських організацій і фондів, студентська молодь та інші.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ