Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Учасники "Великої сімки" обговорять питання України, - Меркель

Учасники саміту "Великої сімки" (G7) у французькому Біарріці обговорять, зокрема, такі теми, як відносини з Росією, а також питання України. Про це заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель.

"Такий саміт дає можливість... поговорити про те, які завдання зовнішньої політики нам потрібно вирішити. Зрозуміло, буде йтися про Україну, і ми поговоримо про Росію, про ситуацію в Сирії та Лівії, де дуже хитка ситуація, і ще більше поглибимо партнерство з Африкою", - зазначила Меркель. Про це повідомляє "Главком"

Вона додала, що на саміті G7 йтиметься про тему захисту клімату, пожежі в Амазонії.

Як повідомлялось, президента Франці та РФ під час своєї зустрічі також говорили про Україну без України під час нещодавньої зустрічі.

Додамо, саміт лідерів держав та очільників урядів G7 пройде в Біарріці з 24 по 26 серпня 2019 року. Він знаменує найважливіший момент головування Франції в "Великій сімці", яке поставило в центр уваги боротьбу з нерівністю.

Саміт в Біарріці пройде в оновленому форматі, за участю країн-партнерів, включаючи африканські, і основних суб'єктів громадянського суспільства, щоб виробити загальні заходи, конкретні заходи для боротьби з усіма формами нерівності. 

Читайте також:

Росію хочуть повернути до Великої вісімки - хто і чому?

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ