Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Учні коледжів й училищ мають скласти ЗНО з двох предметів

Студенти коледжів та учні системи профтехосвіти, які у 2019 році здобувають середню освіту, повинні скласти іспит з двох предметів у формі ЗНО. Про це 28 січня повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, передає Гал-інфо.

Брифінг щодо підготовки до ЗНО-2019 на Львівщині. Фото ЛОДА

Перший предмет — українська мова та література, другий — математика або історія України. Наголошую, що вибір другого предмети залишається саме за учнем/студентом, а не за рішенням педагогічної ради.

Щодо третього предмету, то 2019 рік стане останнім, коли цей предмет здаватимуть у навчальному закладі як державну підсумкову атестацію. А вже з наступного року усі без виключення складатимуть підсумкову атестацію у вигляді ЗНО”, - розповіла Лариса Середяк.

Нагадаємо, як вже писало Гал-інфо, цьогоріч кожен випускник школи має здати державну підсумкову атестацію (ДПА) у формі ЗНО з трьох предметів.

За яких умов школяр зможе отримати атестат у 2019 році

“Кожен випускник закладу середньої освіти для отримання атестату повинен здати ДПА у формі ЗНО з трьох предметів. Перший — українська мова та література, другий — математика або історія України, третій предмет на вибір випускника школи (фізика, хімія, біологія, географія, англійська, французька, іспанська)”, - зазначила Лариса Середяк.

Хто може реєструватись на додаткову сесію ЗНО?

Умови проходження ЗНО для осіб з інвалідністю

31 січня завершиться реєстрація на пробне ЗНО, - Мандзій

УЦОЯО: Реєструватись на ЗНО-2019 необхідно у навчальних закладах

До 5 лютого ВНЗ повинні опублікувати правила прийому, - Середяк

Брифінг щодо підготовки до ЗНО-2019 на Львівщині. Фото Гал-інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ