Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Пошкодив на парковці чуже авто, втік, а коли затримали, миттєво заснув

1/3
Учора, 21 січня, у Львові на проспект Червоної Калини патрульних викликав водій Renault Megane, який повідомив, що його автомобіль на парковці вдарили.Винуватець втік з місця пригоди.Про це розповіли у прес-службі патрульної поліції Львова.

Отже, водій пошкодженого авто, повернувшись через 25 хвилин до свого транспортного засобу, помітив ушкодження заднього крила та бампера. При цьому на його автівці залишилися сліди фарби автомобіля-винуватця.

На щастя, поруч стояла машина, у якої в момент ДТП працював відеореєстратор. Переглянувши відео, вдалось з’ясувати, що ДТП вчинив автомобіль марки ВАЗ-2104 бордового кольору. Також розгледіли фрагмент номерного знаку автомобіля-втікача.

Дані транспортного засобу передали в орієнтування і одразу почули у рацію, що він саме завертає у дворик вулиці Драгана. Автомобіль порушника зупинив інший екіпаж.

Чоловік зупинився і миттю вдав, що начебто спить. Однак патрульні все ж достукалися до водія, так би мовити, розбудили його.

Заслухавши причину зупинки, чоловік надав документи та вийшов з автомобіля. 38-річний водій перебував в стані алкогольного сп’яніння, однак перевірку проходити відмовився. Відтак отримав три протоколи: за скоєну ДТП, втечу з місця ДТП та керування транспортним засобом напідпитку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ