Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УГКЦ, ЛОДА, „Обнова” та Мальтійська служба допомоги проводить ХІІІ Міжнародну молодіжну пішу прощу „Львів - Унів”

З 19 по 21 травня 2006 року Львівське обласне Товариство українських студентів-католиків “Обнова” спільно з Монастирем монахів студійського уставу Української Греко-Католицької Церкви та Мальтійською службою допомоги за підтримки Патріаршої комісії у справах молоді та Головного Управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА проводить ХІІІ Міжнародну молодіжну пішу прощу „Львів - Унів”. Про це повідомляє прес-секретаріат глави УГКЦ з посиланням на товариство „Обнова”.
Проща стала вже традиційним заходом і набула значення величезної культурної та духовної події м. Львова і області. Важко недооцінити духовної значимості цієї акції в світлі останніх політичних змін, процесі закладання підвалин духовності молодої української нації та становлення громадянського суспільства європейського зразка в Україні.
Понад тисячу молодих людей, жертвуючи власними вигодами, підуть до Святоунівської лаври. Прощу благословив глава УГКЦ Блаженніший Любомир Кардинал Гузар.  Планується, що в ній візьме участь близько 1500 молодих людей з різних регіонів та куточків України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ