Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

УГКЦ проведе катехизацію для сільських дітей

17 лютого 2006 року відбулася зустріч Високопреосвященнішого Владики Ігоря Возьняка, Архієпископа Львівського із протоігуменами, ігуменами, головними та провінційними настоятелями монаших чинів і згромаджень — про це повідомив прес-секретар Львівської архієпархії о. Олег Панчиняк.
Метою зустрічі було — реалізація проекту Катехитичної комісії Львівської архієпархії в році, присвяченому захистові духовного світу дитини, провести катехизації дітей у селах.
„Було вирішено, що протягом місяця у десятьох парафіях різних деканатів брати і сестри різних монаших спільнот будуть проводити катехизацію, — розповів о. Михайло Гарват, голова Катехитичної комісії Львівської архієпархії. —  Про це буде повідомлено у травні, щоб вже влітку можна було її розпочати. Найближчим часом буде складений список катехитів (із монаших спільнот), які протягом місяця працюватимуть у парафіях, проживаючи в селі. Парафії, в яких проходитиме таке літнє навчання, визначать єпарх та протосинкел. Крім того, із літнім табором (ораторією) до них повинні долучитися отці салезіяни».
Під час літньої катехизації буде сформовано п'ять таких груп: діти, які готуються до Першої Сповіді і Урочистого Святого Причастя; дошкільнята і діти до 8 років; діти, які вже пройшли підготовку до Першої Сповіді; молодь; дорослі.
Відповідальними за організацію та координацію літньої катехизації є Катехитична комісія Львівської архієпархії. Завершиться ця катехитична місія Літургією та концертом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ