Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

УХЛ представляє логотип третього сезону

Третій сезон Української хокейної ліги бере старт вже завтра: 14 вересня в 21:00 у Дружківці відбудеться матч-відкриття чемпіонату між «Донбасом» і «Кременчуком», чемпіоном і віце-чемпіонів попередніх двох років. Напередодні першої гри відбулася нарада керівництва Ліги, де був представлений логотип нового сезону.
Українська Хокейна Ліга

В основу логотипу покладена впізнавана форма основного логотипу УХЛ, а також виділені роки проведення (2018-2019) майбутнього чемпіонату. Новий логотип сезону незабаром прикрасить ігрову форму хокеїстів і льодові арени клубів.

Комерційний директор УХЛ Олексій Брага прокоментував оновлення фірмового стилю Ліги і розповів про маркетингову роботу в новому сезоні:

– Ми успішно провели два сезони, і вже в передчутті старту третього чемпіонату Української хокейної ліги. У нас вже є деякі досягнення, проте все найяскравіше нас чекає попереду. У наших планах - укладання договорів з технічними партнерами-виробниками спортивного екіпірування та страховою компанією, яка застрахує від нещасних випадків всіх гравців і вболівальників на льодових аренах. Також розглядається можливість проведення Матчу зірок УХЛ, це завжди цікаво вболівальникам.

Триває робота над організацією інтернет-магазину для всіх шанувальників хокею: там будуть представлені сувенірна продукція, одяг, аксесуари. Для фанатів команд УХЛ ми також готуємо продажу клубних джерсі, щоб кожен вболівальник міг приходити на хокей в такий же джерсі, в якій виступає його улюблена команда.

На фінішній прямій запуск проекту «Фан-кафе»: вболівальники зможуть збиратися в закладах (барах, кафе, ресторанах) і дивитися хокей, отримуючи за це приємні бонуси.

Основний упор в спілкуванні з вболівальниками ми робимо на інтернет: сайт і соціальні мережі. На сьогоднішній день це дає результат: Українська хокейна ліга входить в топ-10 хокейних ліг світу з підписниками в Facebook. Там ми регулярно проводимо різні конкурси, так що якщо ви ще не з нами - запрошуємо приєднатися.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ