Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Україна посідає третє місце у медальному заліку на третіх в історії Європейських іграх

24 червня на ІІІ Європейських іграх, що проходять у Польщі, українські спортсмени здобули 7 високих нагород, з яких – 4 золотих та 3 срібних.

Загалом після трьох змагальних днів збірна України з 18 медалями. Це третє місце у медальному заліку, повідомляє Мінмолодьспорту.

Володарями золотих медалей стали веслувальниця Людмила Лузан (каное-одиночка, 500 м), легкоатлетки Наталія Кроль (біг, 800 м ) та Марина Бех-Романчук (потрійний стрибок), а також стрибуни у воду Ксенія Байло та Кірілл Болюх  —  у синхронних стрибках серед змішаних пар на вишці 10 м.

Зазначимо, що для Людмили Лузан це вже третя медаль. Перед цим було «срібло» в каное-одиночці на 200 м та «золото» у каное-двійці на 500 м у парі з Валерією Теретою.

На другу сходинку п’єдесталу в акробатичній групі зійшли українські представниці синхронного плавання Марина та Владислава Алексіїви, Марта Фєдіна, Вероніка Гришко, Дар'я Мошинська, Ангеліна Овчиннікова, Анастасія Шмоніна, Валерія Тищенко. 

Ще одну срібну медаль в синхронному плаванні вибороли Марина та Владислава Алексіїви у довільному дуеті.

У легкій атлетиці Михайло Кохан посів друге місце у змаганнях з метання молота.  

Після трьох днів змагань збірна України у трійці лідерів з 18 медалями: 9 золотих, 6 срібних, 3 бронзових.

Вітаємо спортсменів та тренерів з нагородами! Продовжуємо вболівати за наших атлетів у Польщі!  Змагання триватимуть до 2 липня.

Прямі трансляції змагань можна подивитись на сайті Суспільне Спорт та на сайті Європейських ігор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ