Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україна та Грузія ведуть переговори про поїздки за внутрішніми паспортами

Міністр Кабінету міністрів України Олександр Саєнко провів переговори з новопризначеним прем’єр-міністром Грузії щодо пришвидшення запровадження можливості взаємних подорожей громадян країн за внутрішніми паспортами. Про це повідомив «Урядовий кур’єр».

«Під час зустрічі обговорили можливість поїздок громадян України та Грузії між країнами за внутрішніми паспортами. Грузинська сторона висловила готовність прискорити внутрішньодержавні процедури, які б дозволили відкрити можливість для взаємних поїздок», — йдеться у повідомленні прес-служби уряду.

Також під час зустрічі у Грузії Саєнко обговорив з грузинським прем’єром Мамукою Бахтадзе питання економічної співпраці між країнами, зокрема співпрацю у розбудові транспортних коридорів у рамках «Нового Шовкового шляху».

Раніше Німеччина застосувала реадмісію щодо 65 громадян Грузії у зв'язку з порушенням правил безвізового режиму з Євросоюзом.

Згодом уряд німецької землі Північний Рейн-Вестфалія, де жила переважна кількість висланих грузинів, закликав припинити дію запровадженого минулого року безвізового режиму з Грузією.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ