Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україна відкриє 18 нових візових центрів у інших країнах

Україна відкриє 18 нових візових центрів у 16 країнах світу для іноземців. Про це сьгодні, 30 липня, повідомив Департамент консульської служби МЗС у Facebook.

"МЗС продовжує реалізацію комплексу заходів для підвищення рівня консульського обслуговування іноземців, які бажають відвідати нашу державу – триває розширення мережі візових центрів, яка з серпня 2019 р. охоплюватиме 74 міста.

На додаток до існуючих 56 візових центрів відкриваються 18 нових центрів у 16 країнах світу: м.Сідней (Австралія), м.Кабул (Афганістан), м.Мінськ (Білорусь), м.Лондон (Сполучене Королівство), м.Александрія (Єгипет), м.Тель-Авів (Ізраїль), м.Ахмедабад, м.Хайдарабад, м.Чандігар (Індія), м.Доха (Катар), м.Мехіко (Мексика), м. Гаага (Нідерланди), м. Веллінгтон (Нова Зеландія), м.Мускат (Оман), м.Рамалла (Палестина), м.Бангкок (Таїланд), м.Анталія (Туреччина), м.Париж (Франція)", - йдеться у повідомленні.

Іноземці, які проживають у країнах розташування центрів, зможуть подати документи для оформлення українських віз у зручному форматі та, за бажанням, отримати низку додаткових послуг (виготовлення фотокарток, переклад та копіювання документів, оформлення полісів медичного страхування, кур’єрські послуги, СМС-інформування, обслуговування у залах підвищеного комфорту тощо).

МЗС продовжує модернізацію існуючих візових процедур у відповідності до світових стандартів та відкриває Україну світові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ