Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Україна виходить з кризи, – МВФ

Українська економіка поступово виходить з кризового стану, вважає керівник місії Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду (МВФ) в Україні Танос Арвантіс (Thanos Arvanitis).

"Протягом останніх двох місяців промислове виробництво в Україні демонструє позитивні результати, а це свідчить про поступовий вихід економіки з кризи", - повідомила прес-служба Міністерства економіки з посиланням на заяву Танос Арвантіса, зроблену ним на зустрічі з главою міністерства Василем Цушком.

Відповідно до прес-релізу, міністр проінформував представника МВФ про головні пріоритети роботи уряду, серед яких він виділив оздоровлення державних фінансів і банківської системи, поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Крім того, за його словами, значну увагу уряд приділить підготовці до проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, детінізації економіки, а також відновленню розвитку економіки країни шляхом впровадження реформ.

Як повідомлялося, місія МВФ під керівництвом Арвантіса працює в Києві з 24 березня по 2 квітня. Плануються дискусії з органами влади щодо економічної програми, яка могла б бути підтримана Фондом, передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ