Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Україна й Росія домовилися про спільне святкування Дня Перемоги

Україна й Росія домовилися про спільне святкування Дня Перемоги. Зокрема, 9 травня 2010 р. в усіх містах-героях України відбудуться військові паради. Про це сьогодні повідомив Президент України Віктор Янукович після зустрічі зі своїм російським колегою Дмитром Медведєвим у Москві, передає радіо "Свобода".

За його словами, під час переговорів досягнута домовленість про святкування 65-річчя з дня Перемоги на території Росії і України. "У нас є спільне розуміння, що святкування Дня Перемоги має бути спільним", - сказав глава держави.

За словами В.Януковича, святкові заходи будуть синхронізовані.


Крім того, Президент України повідомив, що напередодні 9 травня він перебуватиме в Москві, а безпосередньо в день святкування 65-річчя Перемоги - в Києві.

 

Зi свого боку, Президент Росії пiдтримав iдею про синхронiзацiю допомоги ветеранам з боку Росiї та України. "Я повнiстю пiдтримую Президента України. Ми повиннi подумати над тим, яким чином синхронiзувати пiдтримку ветеранiв, тому що цi люди проливали свою кров за спiльну тодi країну, i вони гiднi нашої найближчої уваги", - заявив Д.Медведєв.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ