Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українська академія лідерства запрошує до лабораторії студентського самоврядування

Українська академія лідерства запрошує студентів до Student Government Lab. Йдеться про онлайн-марафон освітніх лекцій для всіх, хто хоче впливати на якість студентського життя.

Про це повідомляє ЛМР.

Українська академія лідерства  вже понад 7 років працює зі студентами, навчає лідерству, роботі в команді, проєктного менеджменту чи публічних презентацій. Саме ці аспекти будуть розкриті на марафоні Student Government Lab.

Семінари відбуватимуться 8, 15, 22 та 29 вересня на платформі Zoom.

Як зазначають організатори, в академії інтенсивний розклад, під час якого дитина тренує самодисципліну, вміння з користю проводити вільний час та дбати про себе у побуті. Вони на практиці вчаться спілкуватися з топуправлінцями країни та своїми однолітками, приймати важливі рішення та брати відповідальність за себе та інших.

"Студент здобуде середовище, в якому зможе експериментувати, пропонувати ідеї, робити помилки і відчувати підтримку однолітків та команди, а також здобуде досвід проєктів та цінні знайомства — і переконається, що здатен досягати цілей і прагнутиме більшого", - зазначили на сайті академії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ