Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Українська комедія "Мої думки тихі" від сьогодні доступна для легального перегляду онлайн

Від сьогодні дивіться хітову комедію «Мої думки тихі» на сервісі інтернет-телебачення OLL.TV. Стрічка Антоніо Лукіча мала з'явитися у легальному доступі наприкінці весни, проте у зв'язку з карантинними заходами було прийнято рішення влаштувати онлайн-прем'єру раніше.
Українська комедія "Мої думки тихі" від сьогодні доступна для легального перегляду онлайн.

Автори заохочують залишатися вдома та підтримувати національний кінематограф домашніми легальними переглядами. 

«Саме зараз людям необхідно відволіктися і згадати, що таке сміх і любов рідних та близьких людей, навіть якщо ви і ваша мама, бабуся перебуваєте в різних оселях, ви можете влаштувати сеанс одночасного перегляду дистанційно. Повірте, вам буде про що поговорити відразу після фільму», – прокоментував продюсер стрічки Дмитро Суханов.

Нагадаємо, комедія «Мої думки тихі» вийшла в широкий український прокат 16 січня 2020 року. Касові збори стрічки склали майже 10 млн гривень, у кінотеатрах її подивилося понад 108 тисяч глядачів.

«Наразі стрічка доступна для онлайн-перегляду тільки на території України, але ми працюємо над тим, щоб глядачі в багатьох країнах змогли подивитися його на локальних платформах», – коментує продюсер Алла Бєлая. 

За сюжетом, зазнавши безліч невдач в роботі та особистому житті, молодий звукорежисер із Києва Вадим отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання – записати голоси закарпатських тварин – може стати його шансом назавжди залишити «незручну Україну» та вирушити в «привабливу Канаду». Подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина – мама Вадима. У головних ролях – Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ