Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українська компанія розробила додаток для пошуку фільмів

Українська компанія Mauris випустила додаток The Movie Expert, призначений для пошуку фільмів для перегляду, - Громадське.

The Movie Expert шукає фільми за аналогією з додатком для знайомств Tinder. На екрані висвічуються картки з фільмами. При натисканні на картку з'явиться додаткова інформація про фільм: короткий опис, трейлер і актори. Якщо користувач дивився фільм, він повинен зробити свайп вправо і оцінити його. В іншому випадку, користувачеві потрібно свайпнути фільм вліво, додати стрічку в список «Хочу подивитися» чи просто пропустити.

На основі оцінок користувача додаток підбирає йому більш релевантні фільми. У базі програми міститься близько 12 000 фільмів і серіалів, і вона регулярно поповнюється.

Зараз додаток тестується, але вже доступний для скачування в App Store і Google Play. Крім того, в оновленій версії можна буде включити в рекомендації серіали, дивитися свою детальну статистику, шукати фільми в пошуку, а також отримувати вибірки з стрічок на різні тематики.

Також у майбутній версії The Movie Expert з'явиться PRO-режим, який дозволить користувачам переглядати приховані фільми в звичайній версії без реклами, а також подивитися детальну аналітику своїх переваг.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ