Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Українська нація вироджується», - Сергій Мельничук у Львові

Сьогодні, 12 квітня, до Львова завітав засновник добровольчого батальйону Айдар, керівник новоствореного Комітету захисту Конституції, позафракційний народний депутат України Сергій Мельничук. Політик візьме участь у круглому столі на тему дотримання конституційних прав та свобод громадян в Україні, інформує кореспондент Гал-інфо.
Фото: Гал-інфо

За словами Сергія Мельничука, Львів став першим містом, яке нардеп відвідав в межах всеукраїнського туру. Мета візиту – обговорення з громадою, експертами та лідерами думок проблеми порушення конституційних прав українців. В межах туру Мельничук також планує презентувати новостворений Комітет захисту Конституції.

«Робота Комітету захисту Конституції стартує зі столиці Західної України, з того міста, де було і є багато знакових людей. Хочу поговорити із мешканцями Львова, з тією прогресивною частиною суспільства, яка прагне змін в країні. Хочу почути про випадки порушення Конституції України. Майже у всіх обласних центрах країни у мене є громадські приймальні. Дуже багато звернень від людей стосуються порушення їхніх конституційних прав. Тому я хочу вислухати громадян і зробити свої висновки. Так буде по всій Україні», - заявив народний депутат.

На думку Сергія Мельничука, провладні сили змінюють Конституцію України у спосіб, вигідний лише для них. Це, своєю чергою, може призвести до ще більшого погіршення ситуації в країні.

«Український народ – основне джерело влади в країні, а не президенти, які переписують конституцію під себе. Народ має бути владою і закони мають працювати на людей і на громади. Всі держслужбовці – це менеджери, найняті задля ефективного управління народногосподарським комплексом. Люди повинні жити в добробуті, мирі та спокої, а не у війні, спостерігаючи, як збагачуються чиновники», - наголосив Мельничук.

«Я приїхав поспілкуватись із людьми з різних таборів, оскільки важлива думка кожного громадянина України. Народ повинен об’єднатись в боротьбі проти узурпованої влади і закінчити Революцію Гідності, розпочату ще у 2013 році. Ми повинні відстояти свою територіальну цілісність і повернути окуповані території. Зараз дуже багато активних та прогресивних людей виїжджають закордон. За цієї влади у нас збільшилась смертність – зараз вона переважає народжуваність. Ми є вимираючою нацією і це все результати тих псевдореформ, які проводить діюча верхівка» - підсумував Сергій Мельничук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ