Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українська тенісистка подолала перший раунд Кубка Кремля

Друга ракетка України Леся Цуренко стартувала перемогою в основній сітці турніру Кубок Кремля, котрий проходить у Москві, - УНН з посиланням на сайт спортсменки.

З перших геймів Л.Цуренко захопила ініціативу і не віддавала її до кінця матчу. Зробивши два брейка, українка повела з комфортним рахунком 4:0. За рахунку 5:2 наша співвітчизниця не змогла подати на сет, але вже в наступному геймі виправилася, в черговий раз взявши подачу суперниці.

Другий сет і зовсім склався для Л.Цуренко легко. Єдиний гейм вона програла на своїй подачі за рахунку 2:0. У підсумку перемога з рахунком 6:3, 6:1.

Зазначимо, що у другому колі 37 ракетка світу з України зіграє з переможцем матчу Олександра Сасновіч-Анна Кароліна Шмідлова.

Нагадаємо, торік Л.Цуренко була у першому колі Кубка Кремля і програла у двох сетах господарці кортів Світлані Кузнєцовій.

Додамо також, інші представниці України Марина Заневська та Ольга Савчук, перемігши у першому колі кваліфікації, зазнали поразки у наступному раунді змагань та виступити в основній сітці не змогли.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ