Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Українська цинічна еліта не знає, що робити, коли повернеться Савченко, - політолог

Надію Савченко можуть обміняти на російських офіцерів ГРУ, але українська політична еліта не знає, що з нею робити. Таку думку в коментарі Гал-інфо сьогодні, 23 березня, висловив політолог Віктор Небоженко.
фото - РИА Новости

«На мою думку, можливий обмін Надії Савченко на російських офіцерів ГРУ. Страшно дивитись на те, як вони знущаються з неї і як ця жінка мужньо тримається. Українська ж влада дивиться на неї і питає себе, чи принесе повернення Савченко підвищення рейтингу президента?», - сказав політолог.

Він додав, що Надія Савченко виступить у ролі морального авторитета, почне критикувати бездіяльність і вимагати щось для людей, буде захищати права політв’язнів.

«Вона буде як ґедзь кусати владу, об’єднуватиме людей. Тому українська цинічна політична еліта просто не знає, що з нею робити, якщо вона повернеться до України.  Якщо буде загроза адміністрації Порошенка втратити рейтинги, тоді вони активніше почнуть над цим думати. Однак для Надії Свченко кожен день там – це справжні страждання. Її ж далі пошлють по етапу», - сказав Віктор Небоженко.

Натомість, за його словами, Росія спокійно погодиться на обмін полоненими і подасть це у своїх ЗМІ, як чергове підтвердження того, що «Россия своих не бросает».

«В результаті цього ми побачимо зворушливу і одночасну жахливу картину, як в аеропорту Києва зморену Надію Савченко з великим букетом квітів зустрічатиме Порошенко, і навіть якщо буде потрібно він на коліна впаде. В цей же час у Москві літак з ГРУшниками зустрічатиме Путін теж з букетом, але не на колінах. І обидві адміністрації будуть тільки в плюсі», - зазначив Віктор Небоженко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ