Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українська військова техніка може стати на озброєння малайзійської армії

Як повідомили в прес-службі Укроборонпрому, Українські бронетранспортери «Дозор-Б» і БТР-3Е, протитанковий комплекс «Скіф» та легендарний танк «Оплот» можуть стати на озброєнні малайзійської армії.

Член королівської родини принц Саєд Фаізуддін Путра зацікавився цією технікою, яку «Укроборонпром» представляє на виставці «DSA-2016», та розглянув можливість постачання її на озброєння Збройних сил Малайзії.

Головнокомандувач Збройних сил Малайзії генерал Зулкіфелі Бін Мохд Зін також високо оцінив представлені експонати. Він відзначив їх інноваційність і висловив зацікавленість українською військовою технікою та озброєнням.

Нагадаємо, Міноборони Малайзії  вже зацікавилося українськими літаком Ан-148 і станцією радіоелектронної розвідки «Кольчуга-М», представленими на міжнародній виставці «DSA 2016». Найбільшу увагу малайзійські військові звернули на сучасні зразки військової техніки в авіаційній, бронетанковій та радіолокаційних сферах.

Участь у таких заходах, як «DSA-2016», є важливим аспектом успішного розвитку будь-якої галузі. Українська оборонна промисловість завжди була однією з кращих у світі, і продовжує демонструвати свої інноваційні розробки на найбільших виставкових майданчиках світу.

На стенді «УКРОБОРОНПРОМУ» на виставці представлені макети авіаційних ракет, нових зразків бронетанкової техніки та легендарної БМ «Оплот», системи оптико-електронного придушення «Адрос», автоматичних гармат та мінометів. Військові та промисловці різних країн світу проявляють чималий інтерес до натурного зразка сучасного бронетранспортера «Дозор-Б», розташованого на центральному вході до виставкового павільйону. 

Поряд з Україною на  “DSA 2016” свої здобутки  демонструють США, Франція, Велика Британія, Білорусь, Росія та виробники азійського регіону. 

Міжнародна оборонна виставка-конференція «DSA-2016» є одним із найпрестижніших військових заходів Східного регіону світу. «Defence Services Asia» проходить раз на 2 роки, починаючи з 1988 р. Цьогоріч вона триватиме з 18 по 21 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ