Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українська збірна з гандболу програла свою першу зустріч на континентальній першості шведкам

Українська збірна програла свою першу зустріч на континентальній першості господаркам турніру шведкам – 18:22 (8:11). Практично весь матч в складі «синьо-жовтих» на майданчику провели дві представниці львівського клубу «ЛНУ Галичанка» Регіна Шимкуте і Вікторія Тимошенкова. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі „ЛНУ Галичанка”.

Перша половина гри пройшла у рівній боротьбі: суперниці йшли м’яч в м’яч. На шостій хвилині свій єдиний гол в матчі закинула і вивела команду вперед півсередня «ЛНУ Галичанки» Регіна Шимкуте, яка загалом провела понад сорок хвилин на майданчику в складі збірної України. Шведкам вдалося відірватись на три м’ячі від гостей лише на останніх хвилинах першого тайму. В другому українки стали частіше помилятися і втрачали реальні можливості скоротити відставання від шведок. Найрезультативнішим гравцем української команди стала Олена Цигиця. На її рахунку вісім м’ячів.
Слід відзначити, що добре діяли в дебюті гри голкіпери обох команд. Вікторія Тимошенкова загалом відбила 12 м’ячів з 32. На рахунку капітана львівського клубу і один відбитий семиметровий удар. Тимошенкова захищала ворота збірної 51 хв. Дев’ять хвилин на захисті останнього рубежу стояла Марія Макаренко, яка грає за один з кращих клубів Румунії. В іншому матчі групи «С» збірна Росії обіграла команду Хорватії – 27:22 (14:10). Свою наступну зустріч українські гандболістки проведуть в суботу проти Хорватії.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ