Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українська зброя вразила ціль на відстані 700 кілометрів — Зеленський

Президент Володимир Зеленський 31 серпня провів щоденну селекторну нараду, під час якої обговорили українське озброєння, що здатне вражати цілі на відстані 700 кілометрів.
Фото з Facebook-сторінки Володимира Зеленського

Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі.

Президент зазначив, що заслухав доповідь головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного про ситуацію на полі бою, оборонні та наступальні операції, та підкреслив, що рух українських військ уперед "не зупиняється."

"Міноборони — про надходження зброї та боєприпасів. Зокрема великої партії броньованих "медеваків" — зараз дуже потрібно. Мінстратегпром — про власне виробництво. Успішне застосування нашої далекобійної зброї: ціль уражена за 700 кілометрів", — вказав Зеленський.

Глава держави також розповів, що Міністерство інфраструктури готує наступні кроки в межах "зернового коридору", а уряд і ОП працюють над підготовкою до зими: енергетична система, Пункти незламності, бомбосховища.

"МВС відзвітувало про ліквідацію наслідків ворожих обстрілів, безпекову ситуацію перед стартом нового навчального року. Звіти розвідок про військові та політичні кроки наших ворогів", — додав президент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ