Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українське радіо збільшило свою аудиторію на 67%, - НСТУ

За даними компанії Кantar TNS – єдине національне дослідження аудиторії радіо, що проводиться на замовлення міжгалузевого індустріального об’єднання "Радіокомітет" – Українське радіо зросло на 67% за медіасезон 2017-2018 за охопленням аудиторії (rch%). Про це повідомив генеральний продюсер UA: Українське радіо Дмитро Хоркін. Повідомили в НСТУ.

"Історичний момент! Українське радіо – колишнє державне, а нині суспільне – нарешті з’явилося в панелі індустріального рейтингу радіо. Найдокладніші дослідження радіоаудиторії Kantar TNS Ukraine на замовлення Індустріального "Радіокомітету" дають нам повне право сказати, що реформа йде в правильному напрямку: повне оновлення менеджменту Українського радіо, заміна всіх лінійок радіопрограм, "магістральне" планування радіодоби і радіотижня, нові голоси Суспільного – виправдали позитивні очікування. Зрости за 9 місяців аж на 67% – якнайкращий показник якісної роботи", – сказав Дмитро Хоркін.

За словами генпродюсера, Українському радіо важливо було потрапити в рейтинг більше з метою ретельнішого дослідження аудиторії: її смаків, віку, статі, статків, способу й часу слухання радіо. Це допомагатиме краще відповідати на запити суспільства й робити суспільно важливий контент (освітні, наукові, мистецькі передачі) ще цікавішим і більш запитаним.

"І на цьому ми не зупинимось! Адже Україні потрібне потужне незалежне рівновіддалене від політичних груп суспільне розмовне радіо, яке працює за стандартами журналістики", – наголосив Дмитро Хоркін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ