Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українські ІТ-компанії - джерело інновацій, а не лише програмістів

Віце-президент та генеральний менеджер компанії GlobalLogic у Великій Британії та Ірландії Марк Фаррінгтон в коментарі Гал-інфо зазначив, що ставлення до українського ІТ-сектору у світі змінюється.

Він підтвердив, що якщо раніше Україну сприймали виключно як джерело технічних ресурсів - програмістів, то тепер розуміють інноваційний потенціал українських команд.

"Одна річ, яку мої клієнти знали давно, але решта світу краще зрозуміла за останні півтора роки - це інноваційність, яку мають українські технічні команди та наскільки креативними вони можуть бути. Деякі з моїх замовників тепер розмовляють зі мною про те, щоб використовувати наші команди тут, в Україні, до розробки професійних сервісів навколо продуктів, які вони створюють.

Точно знаю, що тут є всі навички й можливості для створення інноваційних ІТ-продуктів світового рівня", - сказав Фаррінгтон.

За його словами, замовники GlobalLogic вже залучають українські компанії не лише для аутсорсингу, а й для створення додаткових сервісів довкола своїх продуктів, прискорення їх розгортання та розробки нових рішень.

Марк Фаррінгтон наголосив, що за умови залучення інвестицій українські ІТ-компанії зможуть вийти на новий рівень розвитку та створювати власні інноваційні продукти світового рівня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ