Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Українські та азербайджанські ветерани зіграють товариський матч з міні-футболу

Цієї середи, 11 вересня, у Києві відбудеться міжнародна товариська зустріч із міні-футболу між командами України та Азербайджану у складі ветеранів війни, які отримали ампутації. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Президента України.

Змагання проводяться у рамках програм реабілітації захисників України через спорт, з ініціативи уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадима Свириденка.

Організаторами заходу виступили Національна рада спортивної реабілітації захисників України, Українська асоціація футболу, Київський міський центр допомоги учасникам антитерористичної операції та Всеукраїнська організація інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій.

Під час зустрічі буде проведено майстер-клас з міні-футболу для військовослужбовців України, які втратили кінцівки, з військових шпиталів.

Матч розпочнеться о 13:00 у навчально-тренувальному комплексі Федерації футболу України ім. В. Баннікова (м. Київ, провулок Лабораторний, 7А).

Представники засобів масової інформації запрошуються до висвітлення заходу за попереднім узгодженням за тел. (050) 953-51-42.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові змагались юні шахісти з усієї області

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ