Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Український тенісист Марченко переміг у першому колі челенджеру у Братиславі

Ілля Марченко у першому колі основи представницького челенджеру у Братиславі обіграв Олександра Недовєсова – 7:5; 7:6 (7:2).
Ілля Марченко

За інформацією Федерації тенісу України, нині Олександр представляє Казахстан, а раніше виступав під українським прапором.

Однолітки (обом по 32 роки) та колишні співвітчизники Марченко та Недовєсов раніше зустрічалися між собою 6 разів. Ілля виграв чотири матчі, хоча в останньому (2017 рік, Ізмір) Олександр, поступаючись – 3:6; 0:1, відмовився від продовження боротьби.

Матч Ілля розпочав жваво, швидко повів – 5:1 і вийшов подавати на сет. Але в цей момент у гру нарешті включився Олександр: він відіграв два брейки й зрівняв рахунок – 5:5. Втім, Марченку вдалося зачепитися за подачу суперника у 12-му геймі. Наш співвітчизник заробив сет-бол, потім другий, який вже реалізував – 7:5.

У п’ятому геймі другої партії виник небезпечний момент, коли Недовєсов заробив подвійний брейк-пойнт (15:40), проте використати перевагу не зміг – 2:3. До речі, ті два брейк-пойнти – були єдиними у сеті! Розбиралися на тай-брейку, де беззаперечно сильнішим виявися Ілля – 7:6 (7:2).

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Ілля Марченко програв у чвертьфіналі челенджеру в Екенталі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ