Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Українці Латвії презентують виставу «Украдене щастя»

У середу, 12 вересня, на сцені Першого українського театру для дітей та юнацтва у Львові, Ризький український народний театр презентуватиме виставу «Украдене щастя» за однойменною драмою Івана Франка. Про це повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА.

Показ вистави відбудеться в межах заходів з нагоди 100-річчя проголошення Української державності та 100-річчя проголошення Латвійської Республіки, а також 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між Україною та Латвією.

Художній керівник, режисер Ризького українського народного театру, заслужений педагог України - Марія Семенова, продюсер – Оксана Січко. Ролі виконають Оксана Січко, Володимир Боблік, Людвіг Брамберг.

Вхід на виставу за запрошеннями. Початок о 18:00 год.

Співорганізатори театрального проекту - департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації, Перший український театр для дітей та юнацтва, Почесний консул Латвійської Республіки у Львові Володимир Гарцула.

Зазначимо, що Ризький український народний театр створили 8 років тому. Колектив добре відомий і в Прибалтиці, і в Україні. Неодноразово брав участь в міжнародних театральних фестивалях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ