Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Українці отримають можливість вивчати безкоштовний курс Гарварду з програмування

Громадський неприбутковий проект "Prometheus" відкриває реєстрацію на перекладений українською мовою безкоштовний онлайн-курс Гарвардського університету CS50 "Основи програмування".

Одночасно з онлайн-курсом будуть відкриті безкоштовні групи офлайн-підготовки в провідних університетах десяти міст України: Києві, Львові, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Маріуполі, Миколаєві, Кривому Розі та Вінниці.

Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер і наявність доступу до мережі інтернет. Зареєструватися на курс можна тут >>>

Масовий безкоштовний онлайн-курси CS50 "Основи програмування" складається з відеолекцій викладачів Гарварду, інтерактивних завдань, що дозволять закріпити отримані знання, а також форуму, на якому студенти мають можливість поставити запитання викладачу та спілкуватися один з одним.

Протягом року Prometheus планує залучити до вивчення програмування 50 тис. слухачів з усіх куточків України.

Курс CS50 Гарвардського університету вважається найкращим курсом з основ програмування в світі. Про його легендарний статус свідчить те, що в 2015 році Єльський університет відмовився від власного вступного курсу програмування для першокурсників на користьвикористання CS50.

Станом на 2015 рік офлайн версія CS50 також є найпопулярнішим курсом за вибором в Гарвардському університеті.

Курс CS50 дозволить всім бажаючим безкоштовно отримати широкі та ґрунтовні знання з основ програмування. Новачки в програмуванні зможуть отримати допомогу досвідчених менторів та інших учасників курсу на безкоштовних офлайн-групах підготовки, що будуть організовані на базі провідних українських університетів.

Цільова аудиторія курсу: бажаючі навчитися програмувати та отримати нову затребувану професію, демобілізовані бійці сил АТО, тимчасові переселенці та просто всі, хто хоче оволодіти програмуванням.

"Українська правда. Життя"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ