Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Українці тепер можуть відстежувати результати аналізів у мобільному додатку Helsi

Найбільший в Україні сервіс з запису до лікаря Helsi додав функцію відображення результатів аналізів. Подібний кейс вперше реалізовано в Україні.

Результати лабораторних досліджень та заключення лікаря приходитимуть та зберігатимуться у медичній картці пацієнта, де можна буде їх переглянути. Зараз для того, щоб отримати результати досліджень, українцям найчастіше треба відвідувати медичні заклади. Про це повідомляє пресслужба Helsi.

Зараз у програмі будуть доступні результати аналізів з 27 лабораторій по всій Україні, які на цей час працюють з Helsi, згодом мережа установ буде розширюватись.

Результати аналізів надходитимуть у кабінет пацієнта автоматично після того, як лікар або лабораторія вноситимуть відповідну інформацію в базу даних Електронної системи охорони здоров'я (ЕСОЗ).

Користувачам сервісу, у яких встановлений мобільний застосунок Helsi, приходитиме Push-повідомлення про надходження результатів досліджень. Вони будуть зберігатися в медичній картці пацієнта в розділі “Медичні документи”, де можна буде ознайомитись з ними, побачити заключення лікаря, переглянути інформацію про лабораторію тощо.

Після ознайомлення з результатами аналізів пацієнт може залишити відгук, давши оцінку роботи лабораторії. Це в майбутньому допоможе покращити якість оформлення документів з результатами лабораторних досліджень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ