Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Україну відвідають глави МЗС Франції та Німеччини

Міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан у суботу оголосив про візит до Києва з колегою з ФРН Анналеною Бербок через тиждень, 7-8 лютого, та підтвердив намір досягати деескалації навколо України, особливо в межах "нормандського формату".
фото з відкритих джерел

Про це інформує УНН.

"Я запевнив сьогодні Дмитра Кулебу у нашій повній підтримці та солідарності з Україною. Наша мобілізація продовжується, особливо у "нормандському форматі", для деескалації напруженості. Я поїду в Україну 7 та 8 лютого з Анналеною Бербок", - зазначив Ле Дріан у Twitter.

Кулеба, своєю чергою, у Twitter вказав, що "у розмові з Жан-Івом Ле Дріаном ми погодилися, що стосовно Росії нині важливо виявляти пильність та твердість і працювати над дипломатичними рішеннями".

"Обговорили допомогу економіці України у подоланні безпекових ризиків. Чекаю на нього та німецьку колегу Анналену Бербок у Києві", - зауважив голова МЗС України.

Раніше овідомлялося, що міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок і її французький колега Жан-Ів Ле Дріан хочуть разом відправитися в зону конфлікту на сході України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ