Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Україну знову засипле снігом

У найближчу добу на територію України продовжить надходити більш тепле і вологе атлантичне повітря.

Як повідомили в Укргідрометцентрі, у п'ятницю в західних, Вінницькій та більшості північних областей невеликий сніг. На решті території сніг, на Закарпатті, вночі місцями в південних областях, а вдень на Лівобережжі місцями сильний сніг, в Криму мокрий сніг, вдень з дощем ", місцями сильні опади.

У південній частині місцями налипання мокрого снігу, ожеледь.

На дорогах ожеледиця.

Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 5-10 метрів за секунду, у західних областях, Криму та Приазов'ї подекуди пориви 15-20 метрів за секунду.

Температура вночі 8-13 ° морозу, на Прикарпатті та східних областях 14-19 °, вдень 3-8 ° морозу, на Закарпатті та в південних областях вночі 4-9 ° морозу, вдень 0-5 ° морозу (на півдні Одеської області до 1 ° тепла), в Криму вночі 1-6 ° морозу (на Південному березі близько 0 °), вдень 1-5 ° тепла.

У Києві в п'ятницю невеликий сніг (вдень місцями), на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі 9-11 °, вдень 4-6 ° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 29 січня найвища температура була 7,5 ° в 1983 і 1990 році, найнижча -23,0 ° у 1892 році.

У суботу, 30 січня, очікується погода без істотних опадів, лише вночі у східній половині сніг, у Криму з дощем.

На дорогах ожеледиця. У південній частині місцями туман.

Вітер південно-східний, південний, 5-10 метрів за секунду, у західних областях місцями пориви 15-20 метрів на секунду, на високогір'ї Карпат до 25 метрів за секунду.

Температура вночі 10-15 °, в Карпатах до 18 ° морозу, на Закарпатті та Приазов'ї 4-9 ° морозу, вдень 3-8 ° морозу, у південних областях та на Закарпатті близько 0 °, в Криму вночі 0-5 ° морозу ( на Південному узбережжі 1-5 ° тепла), вдень 3-8 ° тепла.

У Києві в суботу без істотних опадів. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця.

Температура вночі 11-13 °, вдень 3-5 ° морозу, передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ