Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Укрнафта" затвердила умови контрактів нових членів правління

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі "Укрнафти", сьогодні на засіданні Наглядової ради ПАТ «Укрнафта» було вжито чергових важливих заходів для просування реформ у компанії.

Згідно з пропозиціями Голови Правління Марка Роллінса, було узгоджено три ключові питання: нова структура Правління компанії, умови трудових договорів із трьома раніше запропонованими членами Правління та політика ринкової оплати праці для вищого керівництва компанії.

Незважаючи на те, що Наглядова рада затвердила трьох із чотирьох кандидатур у члени Правління під час попередніх зборів 26 листопада, було прийнято рішення не розголошувати їх імена до моменту узгодження контрактів. Під час сьогоднішнього засідання всі питання щодо трудових контрактів було належним чином розглянуто, а також прийнято остаточне рішення щодо призначення нових менеджерів.

Раніше вакантну посаду фінансового директора – члена Правління ПАТ “Укрнафта” зайняла Ірина Євець – досвідчений фінансист, яка до цього керувала корпоративними фінансами в «МТС-Україна», де відповідала за фінансову діяльність компанії. Маючи  ступінь МВА Роттердамської школи менеджменту університету «Ерасмус», пані Євець понад 20 років працювала на вищих фінансових посадах найбільших компаній України.

На посаду виконавчого віце-президента з розвідування та видобутку – члена Правління ПАТ «Укрнафта» – прийнято професійного керівника з 33-річним досвідом роботи у провідних нафтогазових компаніях світу, британського підданого Крістофера Кокса, який змінив Михайла Гнипа. Отримавши ступінь бакалавра планування розробки нафтових родовищ Імперського коледжу Лондонського університету, пан Кокс будував свою кар’єру в таких компаніях, як Chevron, Amerada та BG Group.

Ще один британський спеціаліст – Джонатан Поппер – зайняв посаду виконавчого віце-президента з корпоративного розвитку і стратегії – члена Правління компанії, відповідального за стратегію, планування та розвиток бізнесу. Раніше він очолював напрями з розвитку бізнесу в таких компаніях, як TNK-BP і Petrofac Integrated Energy Services. Пан Поппер – випускник Кембриджського та Уельського університетів, має ступінь магістра економіки.

Новопризначені члени Правління почнуть виконувати свої обов’язки, як тільки органи влади України видадуть їм відповідні дозволи на роботу.

Зазначається, що про подальші призначення до Правління буде повідомлено за кілька тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ