Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«УКРНЕТ» разом з Потапом і Настею подарували комп'ютери дітям-сиротам

Національний інтернет-портал «УКРНЕТ» приготував до 10-річчя столичного дитячого будинку «Асперн» масу сюрпризів. Вихованці дитбудинку отримали в подарунок комп'ютерний клас. А щоб позитивних емоцій було більше, разом з представниками компанії, в гості до дітей-сиріт приїхали артисти Потап і Настя. Побачивши своїх кумирів, малюки прийшли в захват. Вони не давали зіркам ступити і кроку - кожен просив автограф і хотів подякувати за такий щедрий подарунок.

 

«Здорово, що у вас тепер є комп'ютери, отже ви зможете грати в ігри, користуватися інтернетом. А от у нас з Настею в дитинстві комп'ютера не було, і ми дуже про нього мріяли, - зізнався Потап. - Добре, що є такі компанії, як «УКРНЕТ», які роблять такі благодійні акції, як ця! Адже в наш час, коли технології так стрімко розвиваються, просто необхідно вміти користуватися комп'ютером ».

 

Вдосталь поспілкувавшись із шанувальниками, Потап і Настя влаштували у дитячому будинку справжню фотосесію - запам'ятати пам'ятну зустріч захотів весь колектив «Асперна».

 

«Цей комп'ютерний клас ми вирішили подарувати не випадково, адже в цьому році дитячому будинку« Асперн »виповнюється 10 років! А для нас дуже важливо, щоб у дітей-сиріт, вихованців шкіл-інтернатів з'явилася можливість навчатися комп'ютерній грамоті. Ми думаємо про майбутнє! Якщо сьогодні цим дітям дати можливість розвиватися, цілком можливо, що багато хто з них виростуть відомими програмістами, модераторами, системними адміністраторами і хтось з них у майбутньому буде працювати в нашій компанії. Ми дуже раді, що на наш заклик відгукнулися одні із самих популярних артистів української естради, наші друзі, Потап і Настя Каменських. Сподіваємося, що такі акції послужать прикладом для інших компаній », - розповів директор з розвитку компанії« УКРНЕТ »Тимофій Нагорний

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ