Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укроборонпром оголосив конкурс на отримання грантових коштів

Запрошуємо українських винахідників та стартапи взяти участь у конкурсі на отримання грантових коштів - Укроборонпром.

Фонд підтримки винаходів, який реалізується Міністерством економічного розвитку і торгівлі разом з Державною інноваційною фінансово-кредитною установою, на конкурсних засадах надає грантові кошти для стартапів та винахідників.

До 31 березня 2019 року Фондом будуть прийматися заявки за темами освоєння нових технологій високотехнологічного розвитку транспортної системи, ракетно-космічної галузі, авіа- і суднобудування, озброєння та військової техніки.

Розмір Фонду підтримки винаходів Мінекономрозвитку становить 100 млн грн та призначений для державного стимулювання створення і комерціалізації новацій, шляхом підтримки фізичних осіб та суб‘єктів господарювання у сфері створення і використання винаходів, корисних моделей, промислових зразків, ноухау та інших результатів інтелектуальної, творчої діяльності.

Для участі у конкурсі необхідно подати заявку на спеціальній сторінці Фонду.

Нагадаємо, що11 вересня 2018 року Державний концерн "Укроборонпром" та Державна інноваційна фінансово-кредитна установа (ДІФКУ) підписали Меморандум про співпрацю.

Мета Меморандуму – розбудова інноваційної системи та визначення наявних інноваційних можливостей, проектів та стартапів. Йдеться про підтримку нових ідей у науці та освіті, сприяння розвитку українського винахідництва та його патентування, створення рівних можливостей і доступу до інформації та інвестицій українським науковцям, організаціям, освітнім закладам та бізнесу. Крім того, документ передбачає співпрацю Концерну та ДІФКУ із впровадження та реалізації локальних інноваційних проектів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ