Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укроборонпром та WB Electronics створять новітній безпілотник

Укроборонпром та WB Electronics створять новітній безпілотник. Повідомили Гал-інфо в прес-службі Укроборонпрому.

Державне підприємство «Антонов», що входить до складу Державного концерну «УКРОБОРОНПРОМ» , використовуватиме технології польської компанії WB  Electronics в розробці нового тактичного безпілотного авіаційного комплексу для ЗСУ. Відповідний Меморандум сторони підписали на XII Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека 2015».

«Сьогодні ми, продовжуючи поглиблювати співпрацю з іноземними компаніями, втілюємо у цей процес нову філософію, новий принцип - "Зроблено в Україні - Зроблено для України". "УКРОБОРОНПРОМ" вибудовує співпрацю зі світовими лідерами військової індустрії, приваблює інвесторів таким чином, щоб саме всередині нашої держави зростало виробництво нової продукції, саме силами наших співвітчизників. Насамперед мова про ті товари, які Україна поки змушена імпортувати», - прокоментував підписання нових домовленостей Генеральний директор ДК «УКРОБОРОНПРОМ» Роман Романов.

ДП «Антонов» вже має досвід проектування, виготовлення та підтримки авіаційної техніки за допомогою технологій WB  Electronics.

«Підписання цього Меморандуму є  відправною точкою нового міжнародного проекту «Антонов», спрямованого на посилення обороноздатності нашої держави. Ми впевнені, що продукт, який ми створюємо, займе гідне місце на ринку та відіграє помітну роль у посиленні оборонної потужності України», - зазначив керівник  ДП «Антонов» Михайло Гвоздьов.  

Нагадаємо, що майже 200 зразків сучасної військової техніки виробництва підприємств-учасників Державного концерну «УКРОБОРОНПРОМ представлені на  ХІІ Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека - 2015» (22-25 вересня, Київ).

Виставка «Зброя та безпека» проводиться від 2004 року. Це найбільший національний захід, на якому демонструють досягнення українського та світового ОПК.  Протягом 22-25 вересня заплановані презентації ї продукції української оборонної промисловості вітчизняним та іноземним замовникам, науково-практичні конференції та семінари.‎

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ