Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрпошта виставила на продаж презентаційну рамку «Русскій воєнний корабль»

Укрпошта виставила на продаж тисячу примірників марки «Русскій воєнний корабль, іді …!» у рамці. Частину виручених коштів спрямують на закупівлю квадрокоптерів для Збройних Сил України.

Генеральний директор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський пригагадав, що рік тому,12 квітня, в Україні запустили першу марку війни «Русскій воєнний корабль, іді…!» 

"Та найпрекрасніше те, що, через 2 дні після офіційного введення марки в обіг, пророцтво збулося і крейсер «Москва» пішов на дно. Вашою вірою та «Нептуном», звісно. 

Ми вирішили, що відсвяткувати таку подію ми маємо так, щоб ще хтось або щось пішли за кораблем. Тож водну стихію ми опанували, починаємо опановувати повітряну – збираємо на дрони для ЗСУ", – йдеться у повідомленні.

На сайті Укрпошти можна зробити передзамовлення однойменної презентаційної рамки з легендарною поштовою маркою та відбитком штемпеля «Перший день», яким марка гасилася в день введення в обіг на київському головпоштамті рік тому. Вартість рамки 1600 гривень, з яких 1000 йде на дрони. Товариство планує зібрати 1 000 000.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ