Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Укрпошта зберігає почуття»: всеукраїнська акція до Дня закоханих

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Укрпошти, напередодні відзначення Дня Святого Валентина національний оператор поштового зв'язку оголошує всеукраїнську акцію «Укрпошта зберігає почуття».

12 лютого усі охочі зізнатися в коханні або висловити свої почуття запрошуються до поштамтів або центральних відділень в областях України, де зможуть отримати безкоштовну листівку-валентинку та привітати коханих зі святом.

Для участі в акції необхідно «від руки» підписати валентинку, та, придбавши поштову марку і конверт, відправити її коханій людині. Окрім безкоштовної листівки, учасники акції отримають в подарунок ароматний чай стік Less spoon, який виступає партнером Укрпошти. Усі охочі мають поквапитися: кількість листівок та чайних стіків обмежена!

Зважаючи на активний розвиток інтернету та мобільного зв'язку, сьогодні зізнанням у коханні, написаним власноруч на листівці та надісланим традиційною поштою, можна справді здивувати та вирізнитись серед інших. Таке привітання найпромовистіше зможе розказати про почуття, бо «від руки» означає «від серця». У «живій» листівці – частинка душі того, хто її надсилає.

Привітайте коханих зі святом – надішліть валентинку! Укрпошта зберігає почуття!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ