Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрпошта знижує тарифи на відправлення до Німеччини на 60%

«Укрпошта» знизила з 1 квітня тарифи на посилки до Німеччини на 60%. За кількістю відправлень з України Німеччина посідає третє місце після США та Сполученого королівства великої Британії.

На сайті АТ "Укрпошта" йдеться, що скористатися новими тарифами можуть як українці, чиї родичі чи друзі живуть в Німеччині, так і підприємці, які продають свої товари за кордон.

Тариф на найпопулярніші категорії посилок буде складати: вагою до 3 кг – 13,7$ (близько 750 грн). Для легких відправлень продовжують діяти тарифи на дрібні пакети від 5,6$ (близько 205 грн).

У цю вартість крім, власне, міжнародного перевезення, включена вартість адресної доставки. Вартість доставки посилки розраховується лише за фактичну вагу без урахування об’ємної ваги.

Відправити посилку можна з будь-якого відділення Укрпошти з доставкою в будь-який населений пункт Німеччини.

«Укрпошта продовжує вводити спеціальні тарифи на доставку в країни з найбільшою кількістю українських переселенців. В Німеччині проживає близько мільйона українців, та і багато наших експортерів надсилають товари покупцям з Берліну, Кельну, Франкфурту та інших німецьких міст. Тому навіть попри закрите небо Укрпошта знайшла способи доставки посилок в Європу: зокрема до Німеччини посилки доставляються прямими автомобілями декілька разів на тиждень», — сказав генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

За його словами, адресна доставка посилки з України в Німеччину займає 714 днів залежно від місяця доставки.

Додамо, Німеччина стала п'ятою країною, на відправлення до якої діють спеціальні тарифи. Зокрема, в січні Укрпошта оголосила про зниження тарифів на доставку до Литви, Латвії, Естонії до -45%, та на -75% на пересилання посилок EMS з України в Польщу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ