Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Улюблена" фірма львівської мерії відремонтує лавки в парку ім. І.Франка

Приватне підприємство "ВКВ-Сервіс", яке останнім часом за результатами державних закупівель уклало низку з Галицькою РДА Львівської міськради, департаментом містобудування, Львівським комунальним підприємством "Львівелектротранс", здійснить до кінця року за 399 тис. грн. поточний ремонт лавок в парку ім. І. Франка.

Про це йдеться в договорі, що був укладений 31 жовтня 2019 року між Департаментом містобудування Львівської місьради, в особі в.о. директора Коровайника Сергія Степановича та Приватним підприємством "ВКВ-Сервіс", в особі директора Клименюка Дмитра Олександровича.

Із документів на сайті електронних закупівель Prozorro також відомо, що єдиним конкурентом ПП "ВКВ-Сервіс"на цих торгах було Приватне підприємство "Арт-Модуль" з пропозицією 399 880 грн. (себто на 880 грн. більшою), яка у результаті була відхилена.

Показово, що відразу після перемоги на цих торгах, ПП "ВКВ-Сервіс" в листопаді 2019 року уклало ще дві угоди за результатами закупівель: із відділом освіти Шевченківського та Залізничного районів управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської місьради на 140,5 тис. грн. (щодо постачання виробів для парків розваг, настільних або кімнатних ігор), та із Регіональним ландшафтним парком «Знесіння» - на 57,6 тис. грн. (щодо придбання паркових лавок).

Загалом, за даними баз державних закупівель, упродовж червня 2016 року-листопада 2019 року ПП "ВКВ-Сервіс уклало 42 угоди на сумму 6,5 млн грн.

1/2

За інформацією системи YouControl, ПП "ВКВ-Сервіс" (ЄДРПОУ 37362544) було створено у 2010 році. Основний вид його діяльності - виробництво електроосвітлювального обладнання. Керівником, засновником та бенефіціарним власником ПП "ВКВ-Сервіс" є Клименюк Дмитро Олександрович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ