Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Унікальна міжнародна програма виховання лідерів святкує свій перший рік в Україні!

FranklinCovey Education Ukraine - унікальна міжнародна освітня програма виховання лідерів - святкує свій перший рік офіційної співпраці з українськими школами.

FranklinCovey (FC) – компанія №1 у світі з розвитку принципо-орієнтованого лідерства. Її місія - розвивати велич у людях та організаціях. Освітня траєкторія побудована на системі «7 звичок», яку розробив доктор Стівеном Р. Кові (Steven R. Covey) – всесвітньо відомий фахівець із питань лідерства, родини та міжособистісних взаємин.

«Сьогодні, 28 січня 2021 року, рівно рік, відколи в Україну ми привели FranklinCovey Education з унікальною програмою для соціально-емоційного навчання школярів - «Лідер у Мені». І за рік ми маємо вже великі досягнення. Найперше - це стала і тісна співпраця з 15-а школами у всіх регіонах України, створення україномовних навчально-методичних матеріалів, навчання та міжнародна сертифікація команди освітян для подальшого викладання за програмою», - каже ексклюзивний Партнер та Ліцензіат на Україну від FranklinCovey Education Алекс Шипка.

Зокрема, серед досягнень за рік:

  • досягнуто домовленостей подібними національними представництвами FranklinCovey Education у Великобританії та Угорщині, що дають можливість обміну досвідом та он-лайн мережування на міжнародному рівні;
  • сформовано Всеукраїнську партнерську мережу майже у всіх регіонах України;
  • повністю локалізовано (перекладено, відредаговано та погоджено на внутрішній методичній раді) навчальні та методичні матеріали;
  • проведено навчання та сертифікацію материнською компанією першого набору української освітньої команди;
  • всього за останні 2 місяці з моменту оголошення пілотного набору у запропонованих регіональними партнерами освітніх закладів до навчальної програми «Лідер у Мені» приєдналися батьки та діти 15 українських шкіл! Географія вражає: Івано - Франківськ, Киів, Львів, Луцьк, Полтава, Рівне, Суми, Харків! І це лише початок!
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ