Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

UNIT.City оголошує грант розміром 250 тисяч гривень на навчання

Перший інноваційний парк в Україні UNIT.City відкриває іменну грантову програму на навчання в ucode IT academy від CEO UNIT.City Домініка Піоте.

Суть: ucode IT academy, яка є резидентом UNIT.City, виділяє п’ять місць на участь у 12-місячній програмі навчання «Професія програміст»

Програма «Професія програміст» розрахована на 12 місяців та готує програмістів з двох напрямів: game developer та IoT developer. «Професія програміст» — унікальна навчальна програма, розроблена експертами ucode IT academy та компаніями-партнерами UBISOFT та Ajax Systems на основі реальних кейсів.

Студенти ucode IT academy закінчать навчання готовими спеціалістами рівня junior, матимуть 10+ реальних проєктів у портфоліо, а кращі випускники матимуть шанс отримати пропозиції роботи від UBISOFT та Ajax Systems.

Умови: Позмагатися за грант на навчання може кожен українець віком від 16 років із рівнем англійської не нижче Intermediate.

Щоб узяти участь у відборі, потрібно заповнити анкету за посиланням: https://bit.ly/3mNPlY5 та надіслати есе до 4000 знаків англійською мовою на тему «Як ви плануєте використати знання, отримані в ucode IT academy».

Відбір проходитиме у два етапи: вибір кращих есе та інтерв’ю з претендентами у телефонному режимі.

Навчання стартує 23 листопада. Заявки приймаються до 15 листопада.

«Наразі ucode IT academy пропонує унікальну для українського ринку систему навчання. В основу нашої методології ліг досвід навчання команд розробників із Apple та Google, а кожна окрема навчальна програма розробляється нашими експертами в колаборації з компаніями-партнерами. Такий підхід дозволяє не лише дати нашим студентам якісну теоретичну базу, а й навчити їх працювати з актуальними кейсами та створювати реальні проєкти», — розповів Віталій Горовий, керівний партнер ucode IT academy, засновник InSoft Partners.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ