Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури департаменту «Євро 2012» Львівської міськради очолив Олег Вілюра

На посаду начальника управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури департаменту „Євро 2012” за строковим договором на два місяці призначено Вілюру Олега Григоровича. Відповідне розпорядження підписав міський голова. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
 Освіту Олег Вілюру здобув у Львівському національному університеті імені Івана Франка, математичний факультет за спеціальністю "математик".
Кар’єру розпочинав у Львові на фабриці "Світоч", працював начальником кількох відділів, зокрема – начальником відділу "Удосконалення логістики". Там професійно розвиватися як аналітик у сфері маркетингу. Протягом трьох місяців у м. Вевей (Швейцарія) був на стажуванні-практикумі із провадження системи управління та обліку. Останнє місце праці – виконавчий директор науково-виробничого об'єднання "Светотехника" (м. Єкатеринбург, Росія).
Виховує двох дітей – сина та дочку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ