Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Упродовж доби на Львівщині вогнеборці ліквідували 6 пожеж лісової підстилки та самозасіву

1/2
Протягом доби рятувальники ГУ ДСНС України у Львівській області ліквідовували пожежі лісової підстилки та самозасіву у Сколівському, Яворівському, Сокальському Старосамбірському та Жовківському районах. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

Так, зокрема, 24 квітня о 13:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Волосянка Сколівського району. До місця події негайно виїхали вогнеборці Сколівського району. Також на допомогу по гасінню пожежі залучили пожежно-рятувальні підрозділи Стрийського, Дрогобицького районів та м. Моршин. О 19:25 вогнеборці спільно із лісниками локалізували пожежу, та о 20:38 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив суху траву та чагарник, зруб на площі 30 000 кв.м. та підстілку лісу на площі 10 000 кв.м..

До ліквідації пожежі від ДСНС залучили 38 чоловік особового складу та 7 одниць спецтехніки.

Головне управління ДСНС України у Львівській області вкотре звертається до мешканців міста та області дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки і, в першу чергу, не спалювати суху траву. Ні в якому разі не залишайте без нагляду розпалене багаття. Не дозволяйте дітям ігри з сірниками! Дотримуйтесь заходів безпеки і при курінні. Адже, необачно кинута цигарка, здатна призвести до масштабної пожежі.

Пам’ятайте: безпека і добробут Вашого життя – у Ваших руках!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ