Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Упродовж вихідних інтенсивність руху на кордонах з Польщею зросла на 10-12%

Традиційно з наближенням різдвяних та новорічних свят, а також у вихідні, на українсько-польському кордоні відмічається збільшення пасажиро-транспортного потоку.
фото ілюстративне

Станом на 11:00 пункти пропуску на західному кордоні України працюють в штатному режимі. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. 

"Сьогодні вранці лише у пунктах пропуску «Угринів» та «Краківець» спостерігаються черги близько 30-40 легкових автомобілів у напрямку виїзду до Польщі, перед «Устилугом» ще близько 60. У пункті пропуску «Шегині» 50 легковиків очікують у черзі на в’їзд в Україну.

Також наявні черги по кількасот вантажівок, в обох напрямках, у пунктах пропуску «Рава-Руська», «Краківець» та «Шегині».

Через погодні умови, на вузьких відрізках дороги, де стоять ваговози, можливий ускладнений проїзд та рух транспорту по зустрічних смугах", – зазначають в управлінні.

До слова, на кордонах у Закарпатті та Чернівецькій області накопичення пасажирського транспорту не спостерігається.

Громадян просять врахувати цю інформацію під час планування закордонних поїздок.

"Також рекомендуємо враховувати можливу нестабільну роботу електронних систем контрольних служб у пунктах пропуску через відключення електроенергії", – додають прикордонники. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ