Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Уряд створить мобільні групи з протидії корупції на митниці

Найближчим часом уряд планує створити міжвідомчий підрозділ з протидії корупції на митниці. Про це заявив Володимир Гройсман, Прем'єр-міністр України під час свого візиту на Львівщину сьогодні, 7 травня,

"Ми створимо 20 мобільних груп, що будуть оснащені спецзасобами та обладнанням для контролю митниці. Вони зможуть оперативно реагувати на порушення. Це буде добрим нашатирем для недобросовісних працівників", - зазначив Володимир Гройсман.

До складу мобільних груп увійдуть представники Антикорупційного бюро, Національної поліції та інших контролюючих органів.

"Для початку буде створено 20 мобільних бригад. Вони зосередять свою роботу на протидії корупції на західному кордоні України. Згодом практика буде поширена на південний та інші ділянки кордону України", - додав Роман Насіров, голова ДФС України.

Також він зазначив, що митниця планує закупити сканери, котрими обладнають митні пости. "Також ми по прикладу патрульної поліції плануємо закупити відеокамери, що будуть кріпитись на одяг митників. Це дасть змогу контролювати їх роботу. Думаю, кошти на це ми зможемо виділити з суми перевиконання планових показників митних надходжень", - зазначив Роман Насіров.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ