Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Уряд створив робочу групу щодо подолання наслідків зміни клімату

Уряд створив міжвідомчу робочу групу, яка буде займатися питаннями подолання наслідків зміни клімату в рамках ініціативи Європейської комісії ʺЄвропейська зелена угодаʺ. Про це повідомили у прес-службі Секретаріату Кабінету Міністрів України.
Фото: Львівська ОДА

Головна її мета — охорона здоров'я та добробуту громадян від ризиків і наслідків зміни клімату. А також забезпечення узгодженості дій всіх гілок виконавчої влади у виконанні поставлених цілей сталого розвитку України.

ʺРазом із ЄС ми будемо напрацьовувати порядок денний для зменшення рівня викидів у рамках Паризької угоди. Україна хоче долучитися до Угоди на етапі формування завдань як повноцінний гравецьʺ, — сказав Прем’єр-міністр Олексій Гончарук.

Він додав, що наступного вівторка, під час шостого засідання Ради асоціації ʺУкраїна — Європейський Союзʺ, будуть обговорюватись, зокрема, і питання співпраці за Європейською зеленою угодою.

Рішення про створення такої групи ухвалене в рамках ініціативи Європейської Комісії ʺЄвропейська зелена угодаʺ. Робоча група буде тимчасовим консультативно-дорадчим органом Кабінету Міністрів України.

Її очолив Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Уряд створює умови для покращення надання медичних послуг у селах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ