Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Уряд України продовжує набирати кадровий резерв для роботи на деокупованих територіях

Національне агентство України з питань державної служби продовжує приймати заявки на включення до кадрового резерву для роботи на деокупованих територіях.

Для включення до резерву запрошуються спеціалісти різних напрямків. Загалом на вибір є два десятки напрямків роботи.

Необхідні мотивовані, професійні та добропорядні громадяни України, чия професійна підготовка та компетентність дозволять успішно реінтегрувати звільнені від російської окупації території України.

ЯКИЙ АЛГОРИТМ ЗАРАХУВАННЯ ДО РЕЗЕРВУ?

Зарахування особи до резерву здійснюється на підставі анкети, яка заповнюється в електронній формі. Для реєстрації в системі та заповнення анкети перейдіть за лінком: https://reserve.nads.gov.ua/

ЗДІЙСНІТЬ НАСТУПНІ КРОКИ: 

Крок 1: Зареєструйтеся в системі. Для цього натисніть «Реєстрація нового користувача».

Крок 2. Після реєстрації, у вкладці «Мій резерв» заповніть Анкету. Будь ласка, уважно заповніть усі поля Анкети та перевірте коректність внесення інформації. 

Крок 3: Очікуйте, на зазначену Вами в Анкеті адресу електронної пошти, повідомлення від НАДС щодо зарахування чи відмову у зарахуванні до резерву з відповідним обґрунтуванням.

Крок 4: Протягом п’яти календарних днів після отримання підтвердження про зарахування до резерву пройдіть тестування на загальну ерудицію, а також заповніть мотиваційний опитувальник. 

Крок 5. Ваша Анкета вже доступна для потенційних роботодавців. Очікуйте лист або дзвінок з пропозицією працевлаштування.

Отже, якщо Ви  розумієте важливість відновлення деокупованих територій, маєте необхідну кваліфікацію чи хочете спробувати свої сили на державній службі та усвідомлюєте рівень відповідальності цієї роботи — не зволікайте, долучайтеся до резерву.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ