Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

В 2011 році кампанію декларування доходів громадян продовжили до 1 травня

З 1 січня 2011 року набрав чинності Податковий кодекс України, відповідно до якого продовжено термін декларування доходів фізичних осіб до 1 травня, повідомили у відділі взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПА у Львівській області.

Однак, деклараційна кампанія у 2011 році буде проводитися відповідно до норм Закону України №889 "Про податок з доходів фізичних осіб", згідно з яким громадяни у відповідних випадках зобов'язані подати річну податкову декларацію або мають право подати таку декларацію для отримання повернення з бюджету.

Отже, кампанія декларування у 2011 році доходів громадян не матиме значних відмінностей від минулорічної.

Форма Декларації для декларування доходів за 2010 рік у 2011 році залишається без змін, тобто використовується бланк декларації. Органи державної податкової служби на місцях забезпечують платників податку безоплатно бланками декларації, формами розрахунку сум податку з доходів фізичних осіб та переліку сум витрат.

Консультації з питань декларування можна отримати в податковому органі за місцем проживання платника податку або за телефоном 0 800 501 007 – із стаціонарних телефонів безкоштовно.

Органи державної податкової служби Львівщини запрошують громадян задекларувати отримані протягом 2010 року доходи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ